Invitation til Energi-stafet

Kom med til energistafet – og bliv inspireret af virksomheder fra din egen kommune.

Bæredygtighed er en væsentlig del af regeringens nationale strategi og vi står alle overfor at skulle levere på den grønne dagsorden. Men som virksomhedsejer ved man, at det er svært at finde den ekstra tid til også at forholde sig til alle de nye muligheder og metoder midt i at skulle skaffe ordrer og få produktionen til at køre.

Styr Energien er et Gate 21 projekt, hvor der er fundet mulige løsninger indenfor f.eks. lys, varme, ventilation og køl, som ikke behøver at belaste bundlinjen og som ligefrem kan bidrage til en besparelse på sigt. Derudover kan det få din virksomhed med over startlinjen til de mange nye løsninger som kræves af dig i fremtiden for at leve op til både politikere og ikke mindst forbrugere.

På Lolland præsenterer vi, i samarbejde med Business Lolland-Falster, løsningerne gennem en Energi-Stafet, hvor vi besøger forskellige virksomheder, der enten er i gang med nye tiltag eller står med et udviklingspotentiale eller en uløst udfordring, som der kan arbejdes videre med efter besøget.
Det kan give dig inspiration til et besøg med fokus på at finde mulige løsninger i din egen virksomhed efterfølgende og det kan give dig et netværk af kollegaer, der tænker som dig og også er åbne overfor fremtiden. Det kan også være du allerede er gået en del af vejen og gerne vil inspirere andre med de erfaringer, du har gjort dig?

Energi-Stafetten begynder den 17. september 2019 med et besøg på Rustfri DK i Købelev. Det første besøg her kommer til at dreje sig om lys, fordi Rustfri allerede for ca. 5 år siden fik ændret deres belysning til LED.

Kom og hør, hvad det har sparet Rustfri for, hvilke løsninger man ville vælge i dag, hvordan det hele kan finansieres, samt hvem stafetten går videre til næste gang.

Hvis du vil være med, så følg linket i invitationen her: