03 apr 00:00 til 23:59 |

Humanity needs you!

Copenhagen Capacity, together with partners, have launched Denmark’s biggest ever hackathon to get all citizens involved in bringing about creative solutions to the current crisis.

This week we invite the creative brains of its network of friends to participate, suggest an idea, volunteer, sponsor or mentor at Hack The Crisis Denmark. There are currently 40+ similar events in action worldwide to design, test and launch moonshot ideas for COVID-19 crisis and response. Ideas will be prototypable within 48 hours. We already have 100+ startups, corporates, universities, students/techies/non-techies alike from across the EU seeking teams for this event – and we need you too!

You can help humanity and feasibly create the largest hack in Denmark’s history by clicking here

17 apr 09:00 til 16:00 |

Vi afholder masterclass den 17. april 2020, hvor du kan høre om next practice for at stoppe spild af byggematerialer og få et indblik i kommunernes arbejde med forebyggelse og håndtering af byggeaffald. Partnerne i Byg Brugt-indsatsen i Cirkulær Sjælland vil præsentere deres cases.

Programmet følger her på siden.

 

Tilmeld dig her

29 apr 12:30 til 18:00 | Frederiksholms Kanal 30 | København, København 1220 Danmark

Larm, lyd og bæredygtig byudvikling er på dagsordenen den 29. april, hvor Region Hovedstaden, Saint Gobain og Gate 21 inviterer til seminar om, hvordan vi skaber fremtidens bæredygtige by, der tager hensyn til støj.

Støj og larm er en aktuel udfordring i den bæredygtige byudvikling. Vi transporterer os mere og mere, hvilket betyder flere biler på vejene, og det kan høres. I dag er det for mange borgere svært at færdes og bo i både byer og opland uden at blive generet af skadelige støjniveauer. Det påvirker vores sundhed og forringer livskvaliteten. I Europa er omkring 100 millioner mennesker udsat for lydniveauer over det anbefalede niveau på 55 dB.

Målgruppe

Seminaret er målrettet beslutningstagere og centrale aktører, der arbejder med at planlægge og bygge fremtidens bæredygtige byer. Seminaret har et begrænset antal pladser.

TILMELD DIG HER

 

UDBYTTE

Bliv opdateret på den nyeste viden om problemets omfang
Mød udenlandske og danske eksperter, der giver deres bud på løsninger
Få en status på ”Noise in Europe”, når Det Europæiske Miljøagentur præsenterer deres nye publikation
Få inspiration fra Tyskland, hvor der på mange fronter arbejdes langt mere ambitiøst med støj end i Danmark
Netværk med kollegaer og giv dine input til nye politiske initiativer.

PROGRAM

En del af International Noise Awareness Day

Den 29. april er det ’International Noise Awareness Day’, og verden over arrangeres der events, aktiviteter og oplevelser, der både informerer, debatterer og undersøger støjproblematikken fra forskellige vinkler. Initiativet har i 2020 endda 25 års jubilæum.

Samtidig er 2020 også officielt udnævnt til Lydens År, så der er al mulig grund til at sætte fokus på lyd og støj netop i år.

Læs mere på www.stojdagen.dk

BAG SEMINARET STÅR

27 maj 09:00 til 16:00 |

Hvordan kan kommuner bidrage til at fødevarerester bliver forvandlet til nye fødevareprodukter?

I projektet Cirkulær Sjælland arbejder vi frem mod 2023 for at skabe nye spiselige fødevareprodukter. Dét kan du høre meget mere om, når vi inviterer til masterclass den 27. maj om upcycling af fødevarerester.

 

Program følger her på siden.

 

Tilmeld dig her.