20 aug 10:00 til 16:00 | Hyllie Stationstorg 29 | Malmö, Sweden

Vi skyder et nyt samarbejdsforum om nye mobilitetsløsninger på tværs af by og land i gang den 20. august 2020.

En række aktører er allerede partnere i det nye projekt Mobilitet på Tværs – nu åbner vi op og inviterer endnu flere kommuner og andre aktører ind for være en del af forummet og være med til at sætte fokus på udviklingen af nye transportløsninger. Formålet er at skabe et samarbejdsforum, hvor:

  • nye tiltag og forsøg deles
  • erfaringer opsamles
  • alle i løbet af de næste to og et halvt år lærer af hinanden og bygger videre på de ting, der virker.

Målgruppe for Mobilitet på Tværs’ Samarbejdsforum

Samarbejdsforummet er for alle interesserede kommuner, trafikudbydere, forskningsinstitutioner, som ønsker at dele viden og samarbejde om nye mobilitetsløsninger på tværs af by og land på Sjælland og i Skåne. Samarbejdet er for alle, der arbejder med skabe værdi for borgerne med nye transportløsninger som delebiler, elbiler, dele- eller lånecykler, samkørsel og kombinationsrejser. Mange af de nye transportløsninger vokser frem i større byer, men hvordan understøtter vi udbredelsen udenfor byerne, og hvordan skaber vi de bedste sammenhænge på tværs? Hvordan kan transporten være bæredygtig på landet?

Program

Kom og hør oplæg fra de nyeste cases, hør hvordan forskningspartnerne i Mobilitet på Tværs bidrager, og debatér hvordan dit eget arbejde kan bringes i spil i samarbejdsforummet. Et nærmere program offentliggøres i august 2020.

Sted

Quality Hotel View – Hyllie Stationstorg 29, 215 32 Malmö , Sverige. Hvis det ikke er muligt, at vi alle mødes i Sverige, melder vi en plan B ud.

Tilmelding

Tilmeld dig til arrangementet her.

Mobilitet på Tværs er støttet af: