• Har du oliefyr og bor i et område udenfor fjernvarmeforsyningen? Og overvejer du at skifte til en fremtidssikret varmepumpeløsning?
  • Lyder idéen om at gemme vedvarende energi på et lokalt varmelager i din egen bolig spændende?
  • Vil du have en nem, vedligeholdelsesfri og abonnements¬baseret model, hvor du samtidig får detaljeret indblik i dit varmeforbrug?
  • Så kan du være med til at teste fremtidens varmepumpeløsninger i et nyt projekt mellem Ren Energi Lolland, DTU-Byg, SEAS NVE og REFA Energi.

Er du interesseret, så kom med til uforpligtende informationsmøde:

Tirsdag d. 26/3 Klokken 17.00 – 19.00

i Hyldtofte Forsamlingshus, Hyldtoftevej 4, 4970 Rødby

 

 

Sådan fungerer det:

I din ejendom vil der blive opstillet en varmepumpe med et varmelager (i form af et vand- eller saltlager), som gør det muligt at lagre energien fra vedvarende energikilder som varme. Som en del af testprojektet vil der blive installeret smart styring på varmepumpen, som gør, at den kan udnytte strømmen, når den er mest klimavenlig. Varmepumpeabonnementet skal du selv betale for, men vi betaler for den styring, der sættes ovenpå varmepumpen for at kunne styre den i testperioden.

 

Styringen klarer vi:

I testperioden giver du projektets partnere adgang til at samle data om dit varme- og elforbrug og temperaturen inde i dit hus. Til gengæld klarer vi styringen af din varmepumpe og garanterer, at du ikke kommer til at mangle varme i huset på grund af projektet.

 

Fremtidens energisystem skaber vi sammen:

Målet med projektsamarbejdet er at teste og demonstrere, om varmesystemer med en varmepumpe og et tilkoblet varmelager kan være med til at forskyde forbruget til de tidspunkter, hvor der er grøn strøm i elnettet. Det vil være til gavn for både forbrugeren og vores klima.

 

Hvad kræver det at være med?

Det er et krav at bygningen ligger i Lolland Kommune og ikke ligger indenfor et fjernvarmeforsyningsområde. Det er en fordel, hvis varmekilden er af ældre dato, og du står og overvejer at investere i en ny løsning.

 

Jeg kan ikke komme til informationsmødet, men jeg er interesseret i at høre mere. Hvad gør jeg?

Hvis du indtaster dine oplysninger i nedenstående formular. så har vi muligheden for at sende dig mere information eller kontakte dig med konkrete muligheder. Registrerer du dig her, forpligter du dig ikke til at deltage, ligesom REEL ikke forpligter sig til at vælge din bygning som testfacilitet.

Jo mere information du kan give om din bygning, jo bedre kan vi vurdere, om den er relevant. Ønsker du at komme af listen, kan du til enhver tid framelde dig igen. Vi videreformidler ikke oplysninger om dig eller din bygning udenfor projektsamarbejdet uden dit samtykke.

Tilmeld dig her

* indicates required

Er din bygning


Opvarmningsform