Vi søger testfaciliteter på Lolland

Du kan være med

Mar 21, 2018

Over de næste tre år skal REEL i samarbejde med REFA, SEAS-NVE og DTU udvikle og teste varmeløsninger der f.eks. kan lagre energi eller flytte energiforbrug tidsmæssigt. Løsningerne skal prøves af i private boliger og virksomheder lokalt på Lolland allerede fra starten af 2019 – og du kan være med, for vi søger nu testfaciliteter. Samarbejdet er en del af FUTURE – fremtidens intelligente energi- og ressourcesystem, hvor REEL og Lolland har fået midler til at udvikle lokale løsninger.

Hvad vil det sige at være testfacilitet?

Hvis du bliver udvalgt som testfacilitet, kan projektet tilbyde dig vejledning i forhold til valg af varmeløsning. Derudover kommer projektet med smarte styrings- eller lagringsteknologier, som f.eks. udnytter strømmen, når den er billigst. Det betyder, at du er med på at give SEAS-NVE, REFA eller DTU adgang til at samle data sammen omkring løsningerne. Projektet finansierer ikke en ny varmekilde.

Hvad kræver det?

Det er et krav at bygningen ligger i Lolland Kommune og ikke ligger indenfor et fjernvarmeforsyningsområde. Det er en fordel, hvis varmekilden er af ældre dato, og du står og overvejer at investere i en ny løsning.

Hvad bruger I mine oplysninger til?

Hvis du registrerer dig her, har vi muligheden for at sende dig mere information eller kontakte dig med konkrete muligheder. Registrerer du dig her, forpligter du dig ikke til at deltage, ligesom REEL ikke forpligter sig til at vælge din bygning som testfacilitet.

Jo mere information du kan give om din bygning, jo bedre kan vi vurdere, om den er relevant.

Ønsker du at kommer af listen, kan du til enhver tid framelde dig igen.

Vi videreformidler ikke oplysninger om dig eller din bygning udenfor projektsamarbejdet uden dit samtykke.

Tilmeld dig her

* indicates required

Er din bygning


Opvarmningsform