Vi søger VVS-installatører

Oct 11, 2018

REn Energi Lolland søger VVS-installatører
– kom til matchmaking den 27. februar

Vil du have en mulig installatør-aftale med en af vores varmepumpeleverandører?

Partnerskabet REn Energi Lolland (REEL) hjælper bygningsejere med at gøre deres individuelle varmesystemer grønnere og mere effektivt. Uden for fjernvarmeområdet er der mange oliefyr, som trænger til at blive skiftet ud, og med varmepumper får byg-
ningsejerne en bedre og langt mere miljøvenlig løsning. REEL har lavet et samarbejde med de to leverandører af varmeløsninger Suntherm og SustainSolutions, og de er begge interesserede i at lave samarbejde med lokale installatører på Lolland til opsætning af deres anlæg. Da indsatsen er en del af et innovationsprojekt FUTURE om fleksibelt forbrug, vil alle varmepumper blive sat op med et varmelager.

REEL inviterer derfor alle interesserede installatører til:

Matchmaking den 27. februar kl. 15-17
Råhavegård, Maribovej 9, Holeby

Suntherm og SustainSolutions vil præsentere deres løsninger. Efterfølgende er der mulighed for at tale om samarbejde.

Arrangementet er åbent for alle –
tilmeld dig på mail til katrine.lerhard@gate21.dk.

SUNTHERM sælger nærvarmeløsninger til enfamilieshuse på abonnement med deres system SmartHeat, der er et højintelligent cloudstyret varmesystem. En særlig varmepumpe og et unikt varmebatteri lavet på salt gør det muligt at gemme varmen i væsentligt længere tid end eksisterende teknologier.

SustainSolutions har specialiseret sig i energirenoveringer og totalløsninger og kan derfor hjælpe bygningsejerne med deres individuelle behov for hele bygningen. De tilbyder en enkel og stabil varmeløsning på abonnement med en luft/vand varmepumpe og et vandlager.