Netværksdage med fokus på grønt samarbejde

Grøn strøm i rigelige mængder, opmærksomhed på bæredygtige symbioser og en kommende fast forbindelse til vores tyske naboer er tre af de elementer, som giver spændende muligheder for at fremme den grønne erhvervsudvikling på Lolland-Falster.

Men for at mulighederne udnyttes fuldt ud, er der behov for et stærkt samarbejde. Derfor er Ren Energi Lolland facilitator for to netværksdage, hvor vidt forskellige faggrupper – fra varmeplanlæggere til direktører – i Lolland og Guldborgsund Kommuner får en fælles forståelse for de forandringer og muligheder, den grønne omstilling skaber.

Den første netværksdag blev afholdt den 29. maj, og her var der blandt andet fokus på nye teknologier i varmeforsyningen, udbygning af elnettet og gasinfrastrukturen samt potentialet for strategisk energiplanlægning på tværs af kommuner og forsyningsselskaber.

Den anden af de to netværksdage finder sted den 17. juni, hvor deltagerne blandt andet vil tegne visionerne for Lolland-Falsters energifremtid i 2030 og 2050.