Nyheder

Følg med her og få de seneste nyheder fra partnerskabet

Studie-tur/retur

Ren Energi Lolland deltager gerne i, og arrangerer også selv, studieture for at vise Lollands grønne aktiviteter frem for omverden eller blive klogere på de løsninger ude i landet, der kan være relevante for Lollands egen grønne omstilling. Læs om de seneste besøg både ude og hjemme her.

Læs mere »

Analyse: Gode PtX muligheder på Lolland

Overskuddet af grøn strøm på Lolland har længe være et stort potentiale for øen. I REEL er vi derfor glade for at kunne dele en ny analyse fra Rambøll, som viser, at der er gode muligheder for at udnytte overskuddet af vedvarende energi gennem Power-to-X.

Læs mere »

Se hvordan gasledningen gøres grøn

Regeringen vil nu give mulighed for, at store elforbrugere, som Power-to-X-anlæg, kan lave en direkte elforbindelse til eksempelvis solelleanlæg eller vindparker. En beslutning det passer perfekt ind i den lollandske strategi om nye grønne muligheder.

Læs mere »

Sig farvel til dit oliefyr

Sig farvel til dit oliefyr og få tilskud til en ny fossilfri varmeforsyning. Se eller gense borgermødet i Lolland Kommune om varmepumper og hør om de mange forskellige muligheder for at overgå til billig og bæredygtig varme.

Læs mere »

Andel placerer stenlager på Lolland

Lolland producerer op til otte gange så meget grøn energi, som der er brug for. Hidtil har det været en udfordring at lagre den overskydende energi, men det skal et nyt energilagringssystem lave om på nu, til stor glæde for Gate 21 og REEL.

Læs mere »

2017 er nyt rekordår

Tallene for 2017 er landet. Og Lolland slår ny rekord. På og omkring Lolland producerer vi mere end 8 gange den strøm, vi forbruger lokalt. Alt sammen baseret på vedvarende energi.

Læs mere »

Lufthavn skrotter oliefyret

REEL og forskningsprojektet FUTURE arbejder sammen om fremtidens intelligente energisystem. Lufthavnen på Lolland er med i projektet, og har som første testbygning skrottet oliefyret og fået en varmepumpe.

Læs mere »